Psykoterapi

ved Christina Bertelsen

Individuel psykoterapi er en psykologisk metode, der har til hensigt, at hjælpe dig med at opnå bedre balance i dit liv.

Når dit liv af forskellige grunde ikke er i balance, kan du opleve symptomer som fx. angst, depression, manglende selvværd, stress, udbrændthed og manglende livsglæde.

Formålet med psykoterapi er, at øge livskvaliteten, ved at du få større indsigt og forståelse for dine tanker, adfærd og handlinger, og at udvikle dine personlige kompetencer.Dermed, bliver istand til, at slippe uhensigtsmæssige handlemønstre der ikke længere gavnlige for dig.

Hvordan foregår terapien?

Som en samtale mellem dig og mig, hvor vi sammen finder ud af hvad du har brug for. Det er dig og din udvikling, der er i fokus. For at støtte dig bedst muligt, bruger jeg en bred vifte af terapeutiske metoder og redskaber.

I terapien vil der også være fokus på Self- Compassion, der handler om at kunne være varm, støttende og forstående overfor sig selv, frem for selvkritisk og dømmende, det er vigtig, at have en medfølende holdning til dig selv,når du arbejder med følsomme og sårbare problematikker, for at få bedst mulig udbytte af terapien.

Hvor finder terapien sted ?

Terapihuset

Mjølnersvej 18

8230 Åbyhøj